Køkkenbranchen

Til køkkenproducenter er HEM totalleverandør af et bredt udvalg af bl.a. MDF-plader, HDF-plader og spånplader med eller uden melamin, og i alle standardfarver og standardoverflader. Vi råder over en af de største savekapaciteter i branchen, og kan derfor både levere hele plader og plader opskåret i ønskede fixmål.

 

Bredt udvalg af træbaserede løsninger og altid leveringsdygtige

HEM har det brede udvalg, uanset om du har behov for fræsekvalitet eller en anden løsning. Vi er leveringsdygtige i alle standardfarver og standardoverflader, og leverer desuden bagbeklædning i alle standardfarverne. Med vores brede lagerførende sortiment undgår I tilmed store likviditetstunge og pladskrævende lagerbindinger, og I kan blot trække af lageret efter behov.

Med vores kapacitet på 4 save kan vi levere plader i præcis de ønskede mål. Vi kan skære plader med et meget stort spænd; lige fra 20 mm til 5.600 mm. Det betyder eksempelvis, at vi kan levere en sokkel skåret ud af ét stykke på hele 5,6 meter.

De fire save er også garant for leveringssikkerhed, da vi ved et eventuelt nedbrud på en sav, hurtigt kan flytte produktionen til en anden sav.

Vi har et bredt sortiment, og er blandt andet lagerførende med:

 • MDF-plader
 • HDF-plader
 • Melaminplader
 • Spånplader
 • Krydsfinerplader
 • Brandhæmmende plader

Vi kan eksempelvis levere:

 • lige fra den rene birkekrydsfiner uden knaster, til den rå/ubehandlede MDF i fræsekvalitet til videre forarbejdning
 • i et stort spænd af tykkelser på 2 – 50 mm
 • korpus, bagbeklædning, sokkel (op til 5.600 mm) m.v.
 • med et minimum af spild via avanceret optimerings software
 • med høj grad af leveringssikkerhed
 • med korte leveringstider, således plads- og likviditetskrævende lagerbindinger undgås
 • flere gange ugentligt i hele landet

 

 • med høj grad af know-how baseret på mere end 30 år med industriopskæring
 • emballage til beskyttelse under transporten m.v.
 • individuel pakning der passer bedst muligt ind i jeres produktion
 • mere end 90% af vores træ som FSC- eller PEFC-certificeret. Desuden kan vi imødekomme alle de højeste standarder på de globale markeder indenfor CARB, TSCA samt de tyske formaldehyd standarder (German Standard) – krav som kun intensiveres fremadrettet
 • individuel pakning der passer bedst muligt ind i jeres produktion

Mange års erfaring sikrer den mest optimale løsning

Vi har mere end 30 års erfaring med industriopskæring. Ved hjælp af special udviklet software optimerer vi ordrer, med det overordnede fokus at minimere spild pr. ordre. Ved kombination af forskellige råplade formater, og ordrer til flere kunder i samme materiale, sikrer vi, at pladerester/spild reduceres til et absolut minimum. Reduktion af spild er et vigtigt nøgleord i relation til såvel den bedste pris samt bæredygtighed.

Vores leveringstid for plader skåret i fixmål er 1-2 uger, dog har vi stor held af at drive en fleksibel produktion, og vi finder som oftest en hurtig løsning på en hasteopgave. Ved levering af hele plader er leveringstiden normalt 1-3 dage.

 

Kundens ønsker er i fokus når vi leverer træbaserede plader

Når vi starter et nyt samarbejde, gør vi en dyd ud af at forstå, hvordan produktet skal indgå i jeres forretning, og hvordan jeres fysiske forhold er, når vi leverer pladerne. Det betyder eksempelvis, at vi pakker pallen i jeres ønsker til højde og bredde, for det tilfælde at pallen skal videre ind i en rullebane hos jer. Et andet eksempel er, at vi hos os har truckkapacitet til at læsse meget store bundter på transporten, men hvis I ikke har tilsvarende kapacitet at modtage med, stiller det krav til, hvordan pladerne stables på pallerne.

Og så sætter vi en ære i at levere til den aftalte tid.

Bæredygtig udvikling er vigtig, fordi det handler om at sikre fremtiden – nu!

Det siger vores kunder

Et udpluk af vores kunder i køkkenbranchen

NÅR VI INDLEDER ET NYT SAMARBEJDE

Gør vi en dyd ud af at forstå, hvordan pladerne skal indgå i jeres forretning, og hvordan jeres fysiske forhold er, når vi leverer pladerne. Derved sikrer vi levering af den rette kvalitet, og vi kan yderligere tilbyde den individuelle pakning, der passer bedst muligt ind i jeres produktionslinje.

BÆREDYGTIGHED OG CERTIFICERINGER

Vi har meget stor fokus på bæredygtighed, hvilket bl.a. afspejler sig i, at mere end 90% af vores træ er FSC®*- eller PEFC-certificeret. Certificering er vores fælles garant for, at der i den pågældende skov ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er det en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker der arbejder i skoven, arbejder under ordnede forhold. Vi bliver årligt auditeret til sikring af, at alle retningslinjer omkring certificeringer overholdes.

Langt hovedparten af vores sortiment overholder desuden kravene til certificeringerne CARB, TSCA samt de nye tyske formaldehyd standarder, der anses for at blive den ledende certificering fremover.

Vi står inde for al dokumentation og sporbarhed i hele forsyningskæden fra indkøb ved producenten til udlevering fra vores færdigvarelager. I et marked hvor sporbarhed spiller en større og større rolle, kan vi således levere et fyldestgørende dokument, som giver jer det fulde overblik over sporbarheden på plader købt hos os, en service som mange af vore samarbejdspartnere har tillagt stor værdi. Vi holder os hele tiden ajour i forhold til nye certificeringer, og hjælper også gerne til i processen med andre certificeringer såsom eksempelvis Svane Mærkning eller Cradle to Cradle certificering.

Læs vores bæredygtighedsrapport her.

*Se efter vores FSC-certificerede produkter.