BF12

Jørgen Kristensen, Direktør

I mere end 40 år har BF12 arbejdet med træ. I begyndelsen fremstilledes møbler og låger i fyrretræ, og senere kom hårdt træ og MDF til.

For at vi kan have en effektiv produktion, er det en forudsætning, at vores leverandører er i stand til at levere stabilt og i den aftalte kvalitet.

“HEM er på forkant”

Vi får primært hele plader leveret fra HEM. Pladerne indgår i vores produktion til videreforarbejdning, og her er det af stor betydning, at pladerne har høj kvalitet. Der er en række faktorer, der er helt afgørende for os, herunder eksempelvis at pladerne har en ensartet kvalitet fra gang til gang. Skulle vi ændre vores behov, er HEM på forkant, da de både er løsningsorienterede og samtidig bruger tid på at sætte sig ind i vores virksomhed, både fra start og i hverdagen derefter.

“Certificering betyder noget”

HEM prioriterer certificering højt, det giver tryghed og fremtidssikrer samarbejdet, da vores kunder i stigende grad stiller krav til, at der anvendes FSC-certificeret træ i vores produkter, og før eller siden vil det uden tvivl sætte standarden. Det er vores erfaring, at HEM er ligeså kompetent til håndtering af certificering, som de er til at levere produkter af høj kvalitet.

“Slip for risikoen”

Når vi vælger en totalleverandør, som samtidig er lagerførende i Danmark af et bredt udvalg, giver det os en bekymringsfri hverdag, og ikke mindst har vi mulighed for at få præcis den løsning, vi har brug for fra gang til gang. Vi kan trække efter behov, og vi slipper for selv at tage den risiko, der kan være forbundet med at købe plader hjem fra udlandet.