Vores historie

Vores historie begynder i 1989 med en lille sav i Hem, 600 kvadratmeter lokaler og en passioneret herre ved navn Vagn Goul Møller, som stiftede virksomheden HEM Træpladeopskæring. I dag – over 35 år, et generationsskifte og et nyt navn senere – har HEM Denmark en af branchens største savekapaciteter i Danmark og eget lager på Århus Havn og i hjembyen Hem.

Mens lageret er vokset fra 600 – 9.000 kvadratmeter, er passionen og kerneforretningen den samme som i 1989, og vi er i dag totalleverandør af mange former for træbaserede plader til industri og byggeri.

I HEM Denmark har vi arbejdet med opskæring og bearbejdning af plader i mere end 35 år, og lige siden begyndelsen har vi haft ét overordnet fokus – at minimere spildet mest muligt på de plader, vi forarbejder i vores produktion. Man kan vel godt sige, at det ligger i vores DNA at minimere spild. Og dét er der flere fordele i både for miljøet og for vores kunder.

Et mindre spild på den enkelte plade giver både en besparelse rent CO2-mæssigt, fordi der skal bruges og transporteres mindre træ. Men det er også en økonomisk god case, fordi produktion og brug af færre plader er lig med billigere produkter til vores kunder.

Vision

Vi har en oplevelse af, at hastigheden af forandringer er nået hidtil usete niveauer. Volatiliteten er hurtigt accelererende og forandringer kommer ofte på uventede tidspunkter. Politiske landskaber skifter med overraskende hastighed og globale begivenheder kan have umiddelbare dybtgående virkninger på markedet.  Denne konstante forandring stiller store krav til at forudsige og tilpasse sig – den opgave tager HEM Denmark meget seriøs, og vi ser det som vores opgave ligeledes, at viderebringe det ind i vores langvarige og succesfulde partnerskaber med vores kunder.

Mission

Konkret oplever vi i branchen voldsomt stigende krav til miljø- og dokumentationsmæssige aspekter, og for at omsætte vores vision til virkelighed, har vi formuleret en klar mission:

Vi positionerer os som den foretrukne totalleverandør af hele og bearbejdede plader og produkter til industri og byggeri med en meget høj grad af certificeret træ, og hvor dokumentation er i højsædet. Hvad der sætter os i en klasse for sig, er vores evne til at kombinere fleksibilitet, modernitet og digitalisering i vores forretningssetup. Vi stræber efter at være på forkant med teknologiske fremskridt og trends, så vi altid kan imødekomme vores kunders behov på den mest effektive måde.

Kerneprincipper

Simplicitet: Vi simplificerer komplekse processer og gør det let for vores partnere at arbejde sammen med os. Fra første kontakt til levering fokuserer vi på at skabe en problemfri oplevelse.

 

Ansvarlighed: Vi påtager os ansvaret for vores handlinger, og stræber efter at handle ansvarligt over for vores partnere, medarbejdere og planeten. Bæredygtighed, dokumentation og etik er afgørende i alt, hvad vi gør.

 

Ekstraordinær Service: Vi leverer ikke kun produkter, men også en oplevelse. Vores dedikerede medarbejdere arbejder hårdt for at opfylde og overstige forventningerne, og vi er altid klar til at gå den ekstra mil for vores partnere.

Digitalisering og dokumentation

Vores moderne forretningsmodel er drevet af digitalisering. Vi bruger avancerede teknologier til at skabe effektivitet, nøjagtighed og gennemsigtighed i  alle processer. Med et særligt fokus på dokumentation sikrer vi, at vores partnere altid har adgang til nøjagtige og opdaterede oplysninger om vores produkter og processer.

 

Dedikerede medarbejdere

Hos HEM er vores vigtigste aktiv vores medarbejdere. Det er vores medarbejdere der leverer og skaber den værdi til vores kunder som vi ønsker. Derfor har vi fokus på hver dag at skabe rammerne for trivsel, tryghed og udvikling. Hos HEM skaber det fokus, øget engagement og glade medarbejdere.

 

Sammen skaber vi merværdi

I alt, hvad vi gør, stræber vi efter at skabe merværdi for vores partnere. Vi er ikke blot en leverandør, men en strategisk samarbejdspartner, der arbejder hånd i hånd med vores kunder for at opnå fælles succes.

 

Med vores vision, mission og kerneværdier som vores kompas er vi fast besluttede på at fortsætte med at løfte standarderne og sætte nye standarder for, hvad vores industri og vores partnerskaber kan opnå.