Totalleverandør af opskårne og hele plader – specialister i minimering af spild, bearbejdning og sourcing

Hos HEM Denmark er vi specialister i bearbejdning og opskæring af plader. Med vores eget skæreri i Danmark sikrer vi skræddersyede løsninger til netop dine behov. Vores moderne faciliteter og dedikerede team af fagfolk garanterer, at dine behov bliver mødt med ekspertise og effektivitet.

Færdige produkter klar til montering

B2B levering af opskårne plader med  mulighed for CNC bearbejdning eksempelvis udfræsninger. De færdige plader er klar til montering på byggepladsen eller i industrien. På denne måde sparer I et led i produktionen.

Vi står ikke kun for høj kvalitet i det arbejde, vi udfører, men også i den service, vi leverer. Fra første kontakt til det færdige produkt, sikrer vi en transparent og pålidelig proces.

Skræddersyede løsninger, minimalt spild

Ved at koordinere flere kunders behov på den samme plade, optimerer vi brugen af materialer og reducerer spild markant. Dette betyder også at vi kan skære præcist til netop det, du skal bruge – hver gang.

Uanset om det drejer sig om store produktioner eller specialdesignede projekter, har vi med vores avancerede udstyr og vores dybdegående kendskab til materialet mulighed for at tilbyde skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine specifikke krav.

Hvorfor skal du vælge HEM

Som kunde hos HEM får du glæde af mere end 35 års erfaring med levering og forarbejdning af plader. Vi er totalleverandør af alle former for plader til industri og byggeri, og vores hold af eksperter står altid klar med den bedste rådgivning.

Vi positionerer os som den foretrukne totalleverandør af hele og bearbejdede plader og produkter til industri og byggeri med en meget høj grad af certificeret træ, og hvor dokumentation er i højsædet. Hvad der sætter os i en klasse for sig, er vores evne til at kombinere fleksibilitet, modernitet og digitalisering i vores forretningssetup. Vi stræber efter at være på forkant med teknologiske fremskridt og trends, så vi altid kan imødekomme vores kunders behov på den mest effektive måde.

Vi simplificerer komplekse processer og gør det let for vores partnere at arbejde sammen med os. Fra første kontakt til levering fokuserer vi på at skabe en problemfri oplevelse.

Plader til alle brancher

Køkkenbranchen
Emballagebranchen
Inventarbranchen

Bygge- og entreprenørbranchen
Betonbranchen
Møbelbranchen

Kort leveringstid og høj leveringssikkerhed

Vores savekapaciteten er fordelt på flere store industrisave, hvilket sikrer stor fleksibilitet og høj leveringssikkerhed. Hos HEM arbejder vi med korte leveringstider så I undgår plads- og likviditetskrævende lagerbindinger.

Alle ordrer ekspederes effektivt, så de hurtigt kan sendes ud til vores kunder. Vi afsender ordrer til hele landet flere gange ugentligt. Vi fokuserer på at effektivisere vores processer og minimere spild, hvilket kommer vores kunder til gode.

Hele og opskårne plader 

Hos HEM importerer vi plader fra hele verden, hvilket sikrer vores brede sortiment. Vi distribuerer til hele Danmark via vores lagre i Aarhus og Hem ved Skive i hele plader eller opskåret i ønskede mål.

Klima og bæredygtighed

Hos HEM har vi fokus på bæredygtighed. Vores branche spiller en stor rolle i påvirkningen på miljøet. Vi fokuserer målrettet på den positive påvirkning som følge af brugen af træ, bæredygtig skovdrift og bæredygtige løsninger indenfor byggebranchen.

Vi prioriterer miljøet og stiller dermed krav til os selv og vores leverandører af plader. Mere end 90 % af vores plader er FSC- eller PEFC-certificeret.

 

Læs vores bæredygtighedsrapport her.

Farve (5)

Bo Heilskov
Head of sales

+45 96165640
bh@hemdenmark.dk

Dine fordele
 • Eget skæreri sikrer minimering af spild
 • Bredt sortiment importeret fra hele verden
 • Totalleverandør af hele og opskårne plader
 • Minimering af spild ved levering i ønskede mål
 • Produkter som er klar til montering, eller videre forarbejdning i produktionen
 • Mulighed for CNC forarbejdning
 • Kort leveringstid og effektiv produktion
 • Fokus på klima og bæredygtighed
 • Vi sikrer simplicitet, ansvarlighed og ekstraordinær service
 • Vi tager ansvar i en kompleks verden
 • Over 35 års erfaring