TOTALLEVERANDØR AF PLADER TIL INDUSTRI OG BYGGERI

Vi råder over en af branchens største savekapaciteter, og kan levere plader som helplader eller opskåret i ønskede fixmål – lige fra 20 mm til 5.600 mm.

Færdige produkter klar til montering

B2B levering af opskårne plader med  mulighed for CNC bearbejdning eksempelvis udfræsninger. De færdige plader er klar til montering på byggepladsen eller i industrien. På denne måde sparer I et led i produktionen.

Bo Heilskov
Head of sales

+45 96165640
bh@hemdenmark.dk

Hvorfor skal du vælge HEM

Som kunde hos HEM får du glæde af mere end 35 års erfaring med levering og forarbejdning af plader. Vi er totalleverandør af alle former for plader til industri og byggeri, og vores hold af eksperter står altid klar med den bedste rådgivning.

Dine fordele
  • Minimering af spild ved levering i fixmål
  • Produkter som er klar til montering, eller videre forarbejdning i produktionen
  • Mulighed for CNC forarbejdning
  • Kort leveringstid og effektiv produktion
  • Fokus på klima og bæredygtighed
  • Over 35 års erfaring

Plader til alle brancher

Køkkenbranchen
Emballagebranchen
Inventarbranchen

Bygge- og entreprenørbranchen
Betonbranchen
Møbelbranchen

Kort leveringstid og høj leveringssikkerhed

Vores savekapaciteten er fordelt på flere store industrisave, hvilket sikrer stor fleksibilitet og høj leveringssikkerhed. Hos HEM arbejder vi med korte leveringstider så I undgår plads- og likviditetskrævende lagerbindinger.

Alle ordrer ekspederes effektivt, så de hurtigt kan sendes ud til vores kunder. Vi afsender ordrer til hele landet flere gange ugentligt. Vi fokuserer på at effektivisere vores processer og minimere spild, hvilket kommer vores kunder til gode.

Hele og opskårne plader 

Hos HEM importerer vi plader fra hele verden, hvilket sikrer vores brede sortiment. Vi distribuerer til hele Danmark via vores lagre i Aarhus og Hem ved Skive i hele plader eller opskåret i fixmål.

Klima og bæredygtighed

Hos HEM har vi fokus på bæredygtighed. Vores branche spiller en stor rolle i påvirkningen på miljøet. Vi fokuserer målrettet på den positive påvirkning som følge af brugen af træ, bæredygtig skovdrift og bæredygtige løsninger indenfor byggebranchen.

Vi prioriterer miljøet og stiller dermed krav til os selv og vores leverandører af plader. Mere end 90 % af vores plader er FSC- eller PEFC-certificeret.

 

Læs vores bæredygtighedsrapport her.

Kontakt os

Vil du høre mere om hvordan HEM kan være med til at optimere jeres processer, trimme jeres bundlinje og sikre at I kan overholde jeres deadlines, så kontakt Bo Heilskov.

Bo Heilskov
Head of sales

+45 96165640
bh@hemdenmark.dk

Det siger vores kunder