At arbejde hos HEM Denmark

 

HEM Denmark er en virksomhed med en flad organisationsstruktur og en positiv atmosfære med åben dialog.

Vi er en team-orienteret arbejdsplads og vores medarbejdere sætter en ære i at byde nye kolleger velkommen i vores virksomhed og vores fællesskab. Som ny medarbejder bliver du lært godt op, og vi lægger særlig stor vægt på, at du bliver klædt godt på til at varetage din nye rolle, lærer dine kolleger at kende og hurtigt kommer til at føle dig hjemme hos HEM. Læs mere om HEM Denmark her.

 

Se vores ledige stillinger herunder:

Vi søger i øjeblikket en ekstern sælger til vores team

Du bliver virksomhedens kontakt til kunden, og skaber fundamentet for det gode samarbejde som vi vægter utrolig højt hos HEM Denmark.

IMG_7342

Stærk organisationskultur

 

Hos HEM har vi en stærk og proaktiv arbejdskultur. Som en veletableret virksomhed med mere end 35 års erfaring. Har vi et stort fokus på kulturen i virksomheden hvor det tydeligt skinner igennem at teamwork og solidaritet altid har været afgørende dele af vores DNA og grundlaget for vores succes.

Læs mere her

Støbeplader til forskalling_5

Kompetencer ajourføres på kurser, uddannelse

Hos HEM værdsætter vi vores medarbejderes input og engagement. Vi er forpligtede til at skabe et inspirerende arbejdsmiljø, der giver dig autonomi og bemyndiger dig til at udtrykke idéer, påtage dig ansvar og tage dristige skridt for at udforske nye koncepter og udfordre status quo.

Læs mere her

Et godt miljø for personlig udvikling

Hos HEM har vi et fælles værdisæt og en stærk virksomhedskultur med kompetente og engagerede medarbejdere – men vi kan altid bruge flere dygtige og engagerede medarbejdere, så har du lyst til at arbejde for HEM, kan du se vores ledige jobs herunder.

 

Dedikerede medarbejdere

Vores vigtigste aktiv hos HEM er vores medarbejdere. Det er vores medarbejdere der leverer og skaber den værdi til vores kunder som vi ønsker. Derfor har vi, hver dag, fokus på at skabe rammerne for trivsel, tryghed og udvikling. Hos HEM skaber det fokus, øget engagement og glade medarbejdere.

 

Sammen skaber vi merværdi

Vi stræber altid efter at skabe merværdi for vores partnere. Vi er ikke blot en leverandør, men en strategisk samarbejdspartner, der arbejder hånd i hånd med vores kunder for at opnå fælles succes.

 

Med vores vision, mission og kerneværdier som vores kompas er vi fast besluttede på at fortsætte med at løfte standarderne og sætte nye standarder for, hvad vores industri og vores partnerskaber kan opnå.

Støbeplader til forskalling_5
Billede med personer på_3
Peter_birk krydsfiner 1
_MG_2896

Hos HEM positionerer vi os som den foretrukne totalleverandør af hele, opskårne og bearbejdede plader og produkter til industri og byggeri med en meget høj grad af certificeret træ, og hvor dokumentation er i højsædet. Hvad der sætter os i en klasse for sig, er vores evne til at kombinere fleksibilitet, modernitet og digitalisering i vores forretningssetup. Vi stræber efter at være på forkant med teknologiske fremskridt og trends, så vi altid kan imødekomme vores kunders behov på den mest effektive måde.

Læs mere om vores kerneprincipper simplicitet, ordentlighed og ekstraordinære service her.