Virksomhedskulturen hos HEM

Meget er sket siden HEM blev grundlagt for mere end 35 år siden. Dog har vi gennem alle årene arbejdet meget fokuseret med vores stærke kultur. Netop det definerer os i dag, og har formet vores høje ambitioner om at skabe positiv forandring i vores branche.

 

Hos HEM er vi dedikerede, og vi arbejder altid sammen om at løse udfordringer, drive innovation og opdage nye og smartere måder at få tingene gjort på. Vi værdsætter og respekterer hinanden og stræber efter at fremme et sikkert og inkluderende miljø, hvor alle føler sig velkomne og respekterede, uanset hvem de er eller hvor de kommer fra. Vi tror på at vores forskelle gør os stærkere, og i sidste ende er det en vigtig brik når vi positionerer os som den foretrukne totalleverandør til industri og byggeri med en meget høj grad af certificeret træ, og hvor dokumentationen er i højsædet.

Årlige MUS samtaler

Hos HEM er vi dedikerede til løbende udvikling og trivsel for alle vores medarbejdere. Derfor afholder vi hvert år Medarbejderudviklingssamtaler (MUS), hvor hver enkelt medarbejder får mulighed for at sætte sig ned sammen med sin leder og tale om personlige og professionelle mål, udviklingsmuligheder samt eventuelle udfordringer på arbejdspladsen.

Disse samtaler er en vigtig del af vores strategi for medarbejderengagement og -udvikling. De tjener som en platform for åben dialog, hvor medarbejdere kan give feedback, dele deres visioner og ambitioner, og sammen med deres leder, lægge en plan for deres fremtidige karrierevej hos HEM Denmark.

 

Vi tror på, at vores medarbejderes vækst bidrager direkte til virksomhedens succes. Ved at investere tid i disse årlige samtaler sikrer vi, at alle føler sig hørt, værdsat og understøttet i deres professionelle rejse.

Gennem MUS-samtalerne styrker vi også vores teamdynamik og arbejdskultur, da de fremmer en forståelse af fælles mål og hvordan hver enkelt bidrager til at nå dem. Vi er stolte af at tilbyde et miljø, hvor alle medarbejdere har de bedste betingelser for at vokse og opnå deres fulde potentiale.

Mødesituation

Værdsat og inddraget i organisationens succes

Hos HEM Denmark arbejder vi målrettet med at skabe et miljø, der fremmer vækst og samarbejde, hvilket gør det muligt for vores medarbejdere at udvikle sig til deres fulde potentiale. Gennem en række tiltag giver vi vores medarbejdere stor mulighed for at tage ejerskab over deres arbejde og levere værdifulde bidrag til vores organisation. Det er alt sammen med til, at øge vores medarbejderes engagement, motivation og tilfredshed, da det er en stor tilfredsstillelse at have ejerskab over deres arbejdsopgaver.