Emballagegrossister

HEM leverer et bredt sortiment af plader til emballagebrug. Træ til emballage er et miljøbevidst valg hentet direkte i naturens egen råvare reserve. Vi råder over en af de største savekapaciteter i branchen, og kan derfor både levere hele plader og plader opskåret i ønskede fixmål.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • Træfiberplader
 • Spånplader
 • Emballagekrydsfiner
 • Masonitplader i standard pallemål
 • OSB-plader
 • Hjørneafskærmning
 • Montering af styrelister

Vi kan eksempelvis levere:

 • i et stort spænd af tykkelser på 2 – 50 mm
 • eksempelvis pakkelåg, paller, gavlplader, store og små transportkasser, og derforuden er det en robust løsning til kant- og hjørnebeskyttelse for at undgå transportskader.
 • en løsning der er tilpasset behovet, herunder om emballagen skal stå ude eller inde
 • forarbejdning af pladerne fx udfræsning af pallehuller i gavlplader, afskæring af hjørner på pallelåg
 • med et minimum af spild via avanceret optimerings software
 • med høj grad af leveringssikkerhed
 • med korte leveringstider, således plads- og likviditetskrævende lagerbindinger undgås
 • flere gange ugentligt i hele landet.
 • med høj grad af know-how baseret på mere end 30 år med industriopskæring
 • mere end 90% af vores træ som FSC- eller PEFC-certificeret. Desuden imødekommer vi alle de højeste standarder på de globale markeder indenfor CARB, TSCA samt de tyske formaldehyd standarder (German Standard) – krav som kun intensiveres fremadrettet.
 • individuel pakning så det passer bedst muligt ind på jeres lager

Træbaserede produkter afhængig af formål og pris

 

Vi kan levere en lang række forskellige produkter afhængig af formål og pris. Vi tilretter således løsningen efter, om I skal videreforarbejde pladerne, om emballagen skal beskytte udendørs på en byggeplads gennem længere tid, eller om emballagen blot skal benyttes indenfor. Derforuden kan vi tilbyde forarbejdning af pladerne i form af borehuller, hjørneafskæring m.v.

Med vores kapacitet på 4 save kan vi levere plader i præcis de ønskede mål. De fire save er også garant for leveringssikkerhed, da vi ved et eventuelt nedbrud på en sav, hurtigt kan flytte produktionen til en anden sav.

 

30 års erfaring med træbaserede løsninger

 

Vi har mere end 30 års erfaring med industriopskæring. Ved hjælp af special udviklet software optimerer vi ordrer, med det overordnede fokus at minimere spild pr. ordre. Ved kombination af forskellige råplade formater, og ordrer til flere kunder i samme materiale, sikrer vi, at pladerester/spild reduceres til et absolut minimum. Reduktion af spild er et vigtigt nøgleord i relation til såvel den bedste pris samt bæredygtighed.

Vores leveringstid for plader skåret i fixmål er 1-2 uger, dog har vi stor held af at drive en fleksibel produktion, og vi finder som oftest en hurtig løsning på en hasteopgave. Ved levering af hele plader, er leveringstiden normalt 1-3 dage.

Og så sætter vi en ære i at levere til den aftalte tid.

Bæredygtig udvikling er vigtig, fordi det handler om at sikre fremtiden – nu!

Det siger vores kunder

Et udpluk af vores kunder i emballagebranchen

NÅR VI INDLEDER ET NYT SAMARBEJDE

Gør vi en dyd ud af at forstå, hvordan pladerne skal indgå i jeres forretning, og hvordan jeres fysiske forhold er, når vi leverer pladerne. Derved sikrer vi levering af den rette kvalitet, og vi kan yderligere tilbyde den individuelle pakning, der passer bedst muligt ind i jeres produktionslinje.

BÆREDYGTIGHED OG CERTIFICERINGER

Vi har meget stor fokus på bæredygtighed, hvilket bl.a. afspejler sig i, at mere end 90% af vores træ er FSC®*- eller PEFC-certificeret. Certificering er vores fælles garant for, at der i den pågældende skov ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er det en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker der arbejder i skoven, arbejder under ordnede forhold. Vi bliver årligt auditeret til sikring af, at alle retningslinjer omkring certificeringer overholdes.

Langt hovedparten af vores sortiment overholder desuden kravene til certificeringerne CARB, TSCA samt de nye tyske formaldehyd standarder, der anses for at blive den ledende certificering fremover.

Vi står inde for al dokumentation og sporbarhed i hele forsyningskæden fra indkøb ved producenten til udlevering fra vores færdigvarelager. I et marked hvor sporbarhed spiller en større og større rolle, kan vi således levere et fyldestgørende dokument, som giver jer det fulde overblik over sporbarheden på plader købt hos os, en service som mange af vore samarbejdspartnere har tillagt stor værdi. Vi holder os hele tiden ajour i forhold til nye certificeringer, og hjælper også gerne til i processen med andre certificeringer såsom eksempelvis Svane Mærkning eller Cradle to Cradle certificering.

Læs vores bæredygtighedsrapport her.

*Se efter vores FSC-certificerede produkter.