DAVIDSEN TØMMERHANDEL A/S

Preben Rauff, Kategorichef

Davidsens Tømmerhandel er en danskejet og landsdækkende tømmerhandel.

I forbindelse med et stort virksomhedsopkøb var det altafgørende for os, at vi i overgangsperioden kunne sikre leveringssikkerhed til vores kunder, HEM garanterede, at vi ikke ville mangle varer fra dem, og det sikrede de. Det er i virkeligheden et godt eksempel på, hvordan vi i vores samarbejde hjælper hinanden, holder ord og udvikler os sammen.

“Åben og ærlig dialog”

Det er et vigtigt parameter for os, at vi har en åben og ærlig dialog, og det fungerer rigtig godt i samarbejdet med HEM.

“Større forædling”

Blandt vores leverandører er HEM skarpe, fordi de i tillæg til salg af hele plader, har eget opskæreri med industrisave, hvor de kan tilpasse pladerne i fix mål, bore huller og foretage andre former for forædling. Vi ser større og større efterspørgsel på præfabrikerede plader, fordi kravene til hastighed i byggeriet stiger, og HEM leverer hertil med høj kvalitet.

“HEM er med i front”

Det er en fordel, at HEM ligger i Danmark, har stort lager, og kan skære inhouse, således vi hurtigt kan få leveret, hvis efterspørgslen overrasker positivt.

Krav til certificering er stigende, vi skal have flere og flere varer, der er certificeret, så det er helt klart krav, der vil stige ud mod vores leverandører, og også her, er HEM med i front.