Byggemarkeder & entreprenørbranchen

HEM er totalleverandør af hele standardsortimentet indenfor bygge- og entreprenørbranchen til byggemarkeder. Vi råder over en af de største savekapaciteter i branchen, og kan derfor både levere hele plader og plader opskåret i ønskede fixmål, med borede huller, kantforseglet og lakeret, så pladerne er klar til montering på byggepladsen.

Vi handler ikke direkte med håndværkeren eller entreprenøren, i stedet leveres løsningerne i samarbejde med tømmerhandleren.

Vi kan skære og forarbejde plader, så de passer direkte til projektet og er klar til montering. Det være sig eksempelvis tagfødder, vindueslysninger, lakerede og kantforseglede plader. Derved undgår håndværkeren eller entreprenøren videreforarbejdning, og I kan sælge et produkt med en højere forædlingsgrad.

Med vores kapacitet på 4 save kan vi levere plader i præcis de ønskede mål. De fire save er også garant for leveringssikkerhed, da vi ved et eventuelt nedbrud på en sav, hurtigt kan flytte produktionen til en anden sav.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • Tagkrydsfiner
 • Konstruktionsplader
 • MDF-plader
 • Masonitplader
 • Facadeplader
 • Cementspånplader
 • Gipsplader
 • Specialplader i industriformater

Vi kan eksempelvis levere:

 • i et stort spænd af tykkelser på 2 – 50 mm
 • færdige produkter klar til montering på byggepladsen fx tagfødder og vindueslysninger
 • forarbejdede plader, herunder eksempelvis kantforseglet, med udfræsede huller, lakeret, malet m.v.
 • med et minimum af spild via avanceret optimerings software
 • med høj grad af leveringssikkerhed
 • med korte leveringstider, således plads- og likviditetskrævende lagerbindinger undgås
 • flere gange ugentligt i hele landet på jeres adresse eller direkte på byggepladsen med aflæsningsmulighed i form af truck eller kran
 • med høj grad af know-how baseret på mere end 30 år med industriopskæring
 • individuel pakning så det passer bedst muligt ind i projekter
 • mere end 90% af vores træ som FSC- eller PEFC-certificeret. Desuden kan vi  imødekomme alle byggeriets krav til CE-mærkning

30 års erfaring med industriopskæring

 

Vi har mere end 30 års erfaring med industriopskæring. Ved hjælp af special udviklet software optimerer vi ordrer, med det overordnede fokus at minimere spild pr. ordre. Ved kombination af forskellige råplade formater, og ordrer til flere kunder i samme materiale, sikrer vi, at pladerester/spild reduceres til et absolut minimum. Reduktion af spild er et vigtigt nøgleord i relation til såvel den bedste pris samt bæredygtighed.

 

Har du brug for levering af dine træbaserede plader direkte på byggepladsen

Vi har stor fleksibilitet i forhold til levering. Vi kan levere på jeres adresse eller direkte på byggepladsen. Det kan vi gøre med lukket bil eller med aflæsningsmulighed i form af truck eller kran.

Vi er repræsenteret i Byggebasen, hvor man med DB-numre kan finde al relevant information og dokumentation omkring vores standardprodukter.

Bemærk at HEM ikke handler direkte med håndværkeren eller entreprenøren, men at løsningerne altid leveres i samarbejde med tømmerhandleren.

 

Og så sætter vi en ære i at levere til den aftalte tid.

Bæredygtig udvikling er vigtig, fordi det handler om at sikre fremtiden – nu!

Det siger vores kunder

Et udpluk af vores kunder i byggemarkeder og entreprenørbranchen

NÅR VI INDLEDER ET NYT SAMARBEJDE

Gør vi en dyd ud af at forstå, hvordan pladerne skal indgå i jeres forretning, og hvordan jeres fysiske forhold er, når vi leverer pladerne. Derved sikrer vi levering af den rette kvalitet, og vi kan yderligere tilbyde den individuelle pakning, der passer bedst muligt ind i jeres produktionslinje.

BÆREDYGTIGHED OG CERTIFICERINGER

Vi har meget stor fokus på bæredygtighed, hvilket bl.a. afspejler sig i, at mere end 90% af vores træ er FSC®*- eller PEFC-certificeret. Certificering er vores fælles garant for, at der i den pågældende skov ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er det en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker der arbejder i skoven, arbejder under ordnede forhold. Vi bliver årligt auditeret til sikring af, at alle retningslinjer omkring certificeringer overholdes.

Langt hovedparten af vores sortiment overholder desuden kravene til certificeringerne CARB, TSCA samt de nye tyske formaldehyd standarder, der anses for at blive den ledende certificering fremover.

Vi står inde for al dokumentation og sporbarhed i hele forsyningskæden fra indkøb ved producenten til udlevering fra vores færdigvarelager. I et marked hvor sporbarhed spiller en større og større rolle, kan vi således levere et fyldestgørende dokument, som giver jer det fulde overblik over sporbarheden på plader købt hos os, en service som mange af vore samarbejdspartnere har tillagt stor værdi. Vi holder os hele tiden ajour i forhold til nye certificeringer, og hjælper også gerne til i processen med andre certificeringer såsom eksempelvis Svane Mærkning eller Cradle to Cradle certificering.

Læs vores bæredygtighedsrapport her.

*Se efter vores FSC-certificerede produkter.