AMBIENTE A/S

 

Ambiente A/S har siden 1999 designet og bygget messestande, indretning af butikker og domicilejendomme, showrooms og shop-in-shop løsninger m.v.

Vores projektledere kender HEMs program godt, og sender hver især bestillingslister afsted – både før og under forløbet med de mange projekter, vi har i gang på samme tid. HEM sørger efterfølgende meget professionelt for at sammenlægge og optimere vores ordrer, så spild reduceres, og det hele kan leveres i samlede leveringer.

“Vi har en tæt relation”

HEM er super dygtig til at samle trådende for os, de kender os indgående og stiller relevante og uddybende spørgsmål til vores bestillinger.

Vi har en tæt relation til særligt én af HEMs medarbejdere, som får det hele til at spille sammen inden levering.

“God til at trylle”

Deres kvalitet i skærearbejdet er høj, vi har gennem årene købt mange tusindvis af m2, og skære tolerancerne overholdes konsekvent.

Det er fantastisk, når man har arbejdet sammen i så mange år, at vores behov altid tages for givet. Vi kan ikke altid undgå uforudsete overraskelser op mod vigtige deadlines, og her er HEM rigtig god til at trylle noget igennem.

“Stor værdi for os”

Fremfor selv at tage store læs hjem fra udlandet, finder vi tryghed i, at HEM har det på lager, og hurtigt kan levere. Det giver stor værdi for os, at HEM er lagerførende på ekstraordinært lange plader, fremfor at skulle stykke sammen af mindre plader. Her er der reel værdi i selve produktet, og vi er blevet forvente med de store længder, HEM kan levere.