HEM Group

CONTIGA A/S

Thomas D. Holm, Indkøbschef

Contiga har i mere end 35 år produceret beton elementer, og er blandt de førende indenfor deres område.

Når vi udvælger vores leverandører, går vi efter det seriøse, professionelle og lange samarbejde. Vores leverandører skal stå ved, og levere det de siger fra ende til anden, og sådan en leverandør har vi i HEM.

“Det skaber ro”

HEM lagerfører varer opskåret i specifikke mål til os, det giver bedre udnyttelse af vores lager og skaber god likviditet for os. Det vi aftaler, er det de gør, det skaber ro og et godt flow i vores produktion. Hvis vi overraskes af et større aftræk, gør HEM alt hvad de kan, for at sikre en større levering. For os ligger der i ordet ”samarbejde” bl.a. fleksibilitet, den skal vende begge veje, og det gør den i høj grad i vores samarbejde med HEM.

”Yderst kompetent”

HEM har et godt produktkendskab, er yderst kompetent i deres produktion, og det er uomtvisteligt, at vores daglige kontaktperson har et stort speciale, i de produkter vi køber. De er fremsynede, og har fingeren på pulsen ift. fremtidige prisudviklinger, og det gør dem til en god sparringspartner, som vi roligt kan læne os op ad, når det kommer til træbaserede produkter.

“Fokus på bæredygtighed”

Vores branche har stor fokus på bæredygtighed, og det har betydning for vores valg af leverandører, at de har mindst ligeså meget fokus på det, og det har HEM.