ERFA INVENTAR A/S

Simone Annfeldt, COO

Erfa Inventar A/S blev grundlagt i 1931, og har gennem årtier produceret stålreoler og indretning til butikker indenfor et utal af brancher.

Alle vores leverandører gennemgås med jævne mellemrum, og hvad HEMs produkter og services angår, har vi ikke fundet alternativer, hvor vi har mødt samme kombination af høj service, gode produkter og hurtige leveringstider.

“Produkter i høj kvalitet”

Kvaliteten i skærearbejdet er altid iorden, og det faktum at HEM kan levere plader til alle vores produkter i høj kvalitet, skaber stor værdi for os.

Vi er i høj grad opmærksom på bæredygtighed, og det er et must for os, at vi kan levere den nødvendige information og dokumentation til vores kunder. HEM har styr på alt omkring dokumentation og sporbarhed, og det bliver helt afgørende i fremtiden.

“Tætte relationer”

I samarbejdet med HEM har vi tætte relationer. Vi kender hinanden godt, og bliver altid personligt adresseret, det giver en rigtig god fornemmelse at vide præcis, hvem man handler med. I HEM har vi en meget loyal samarbejdspartner, der i al sin gøren og laden giver udtryk for, at vi er en højt værdsat kunde. Det tager lang tid at opbygge sådan en relation, men vi har den med HEM!

“Let at handle med HEM”

Hos Erfa prissætter vi hele værdikæden, når vi udvælger vores leverandører, i samarbejdet med HEM er der aldrig bøvl, der leveres til tiden, dokumentation kommer nøjagtigt som aftalt – grundlæggende er det bare sindssygt let at handle med HEM.