DANKET A/S

Flemming Bakkegaard, Produktion og indkøb

Danket A/S blev grundlagt i 1975 og har mere end 40 års erfaring med forarbejdning af MDF, herunder profil omvikling af MDF med finér eller folie.

Vi ringer altid til HEM og forespørger på en pris, inden vi kalkulerer prisen til vores kunde, og derfor er det vigtigt, at vi kan regne med priserne hver gang, og hurtigt får svar. Det fungerer rigtig godt for os, og det sikrer, at vores kalkulationer ud mod kunden holder.

“Vigtig samarbejdspartner for os”

Vi oplever ofte, at vi skal have mere med på en levering, end vi har bestilt, fordi vores kunde ringer og fylder op i sidste øjeblik, og der er HEM altid meget fleksible, og løser det på kort tid. Det er guld værd for os, at vi i vores videreforarbejdning af pladerne, kan nå at få det hele med på én gang, så vi ikke skal omstille vores maskiner. HEM er en vigtig samarbejdspartner for os, og de har stor indflydelse på, at det glider godt i vores produktion i dagligdagen.

“Rustet til at møde kravene”

Vi får rigtig mange ordrer ved vores kunder, fordi HEM har så stort og bredt et sortiment, at vi hurtigt kan få plader, dvs. vores leveringstider er meget hurtigere end vores konkurrenters, og det giver helt afgørende fordele i vores branche.

Certificeringskravene er stigende indenfor vores branche, og derfor er det vigtigt for os, at HEM mærker dokumentationen på vores dokumenter, og det kører upåklageligt. En stor styrke, at HEM har så høj grad af certificering, så vi til hver en tid er rustet til at møde kravene fra vores kunder.

“Det hele går stærkt”

Vi har normalt én primær kontakt ved HEM, og han kan efterhånden læse vores tanker, og det er en stor fordel til daglig, når det hele går stærkt. Han er god til at holde overblikket over vores leveringsdage, og er der dage, der ligger tæt på hinanden, ringer han og får grønt lys til én samlet levering, så vi sparer fragt og håndtering.

Vi har handlet med HEM i så mange år nu, at vi ved, når først vi har afgivet ordren, er der styr på det, og det kommer som aftalt og i den rette kvalitet.