HOLMRIS B8

HOLMRIS B8 leverer møbler til både virksomheder og private hjem

Når vi handler med HEM, ved vi, at der er 100 procent styr på alle certificeringerne. Det er meget vigtigt for os, for der er ingen tvivl om, at bæredygtighed betyder rigtig meget for kunderne.

“Stor fordel, at der er minimalt spild”

Derfor er det også en stor fordel, at der er minimalt spild, når HEM står for opskæringen af bordpladerne.  Det betyder noget for miljøet, at spild på den måde reduceres – og så betyder det jo også, at vi kan få skåret specialmål til en god pris, fordi pladerne på den måde udnyttes optimalt.

“Stor fleksibilitet”

Når vi samarbejder med HEM, skyldes det også, at vi altid har god kommunikation og et højt informationsniveau undervejs i processen. Vi kan regne med, hvad de siger, og de udviser stor fleksibilitet, hvis vi pludselig står med en hasteordre.

“Der er kort leveringstid”

Der er kort leveringstid, når vi bestiller plader fra HEM lager. De er rigtig gode til at skaffe alle slags plader – også dem, de ikke umiddelbart har i deres sortiment. Samtidig er det en stor fordel for os, at HEM også kan levere i mindre mængder, når vi har behov for det.