SKIBBILD MØBELFABRIK APS

Henrik Andersen, Direktør

Skibbild Møbelfabrik er en ordreproducerende møbel- og komponentvirksomhed med speciale i små serier og fleksibilitet.

Vi har handlet med HEM i 10 år. I den tid har vi opbygget et godt og tillidsfuldt partnerskab, hvor HEM har tilegnet sig den rette indsigt i vores forretning. De ved hvad der er vigtigt for os i forhold til vores forretning, og det agerer og leverer de i henhold til.

“HEM er dygtige til at optimere“

HEM har et stort udvalg af plader, og vi oplever altid en høj kvalitet i de opskårne plader vi modtager til videre forarbejdning i vores egen produktion. HEM er dygtige til at optimere den enkelte plade med et minimalt spild til følge. Det holder prisen nede, og derfor kan det ganske enkelt ikke betale sig for os selv at opskære.

“Det skaber tryghed”

Derforuden har HEM et stort fokus på at levere til den aftalte tid. Vi har derfor en samarbejdspartner, som ikke kræver nogen form for opfølgning internt hos os. Når vi har sendt ordren afsted, rører vi ikke mere ved den, førend pladerne leveres i den rette kvalitet til aftalt tid. Det skaber tryghed og stor værdi hos os.

“Værdier som matcher godt med vores egne”

Hvis vi en sjælden gang oplever en forsinkelse, giver HEM besked med det samme, det giver os mulighed for at tage højde for det i vores produktion, så vi undgår uhensigtsmæssig produktionsplanlægning.

HEM er baseret på gode værdier som matcher godt med vores egne. Og så er vores samarbejde præget af gensidig respekt og tillid, hvilket vægter højt.