KASTRUP A/S

Steen Strøm Jensen, teknisk afdeling

Kastrup Vinduet blev stiftet i 1995 og producerer vinduer, døre og skydedøre.

Samarbejdet med HEM startede for mange år siden. De personlige relationer har altid gjort det nemt at hænge ved, og sådan er det fortsat. Vi er gode til at finde løsninger sammen.

“Stort lager”

Fleksibiliteten i HEM er alfa og omega for os, når der opstår uventede ting – og det gør der jo i en travl hverdag – har de en evne til at redde os på målstregen.

Vi har en hurtig og præcis levering fra HEM, og kommer vi i bund med plader, kan vi hurtigt få leveret fra HEMs lager. Det har stor betydning for os, at de ligger med et stort lager, så vi ikke selv skal finansiere og finde plads til et stort lager.

“Vi kan spare fragt og håndteringer”

Vi er en smule pladshæmmede, og har derfor brug for, at vores leverancer pakkes ordrevist ift. specifikke projekter. Vi slipper for at flytte og ompakke pallerne, hvilket gør det muligt for os at få større leverancer leveret på én gang. Det er glimrende, at HEM proaktivt ringer og foreslår forbedringer ift. vores handelsmønstre, så vi kan spare fragt og håndteringer.

“God ping pong”

Der er aldrig problemer i samarbejdet, der er god ping pong, og relationerne stikker dybere end blot snak om pris og plader, det værdsætter vi i samarbejdet med HEM.