DANSK EKSPORT EMBALLAGE APS

Dansk Eksport Emballage er en ordreproducerende virksomhed, som leverer mange forskellige typer af træemballage til alle formål.

Vi har stor vækst i vores virksomhed, og opbygger samtidigt mange nye systemer for at understøtte vores forretning, og derfor er det endnu mere vigtigt for os, at vi har gode leverandører.

“Samarbejdet er bare rigtig godt”

Prisen spiller en væsentlig rolle for os, men når det er sagt, vægter den tætte relation til HEMs medarbejdere om muligt endnu mere. Samarbejdet er bare rigtig godt, de leverer altid til tiden, og er i stand til at levere hurtigt med kort varsel, når vi har brug for det, det betyder rigtig meget for os.

“Bæredygtighed er blevet afgørende”

Bæredygtighed er blevet afgørende for os nu, og derfor er det af stor betydning, at HEM er langt fremme på det område.

“Der er aldrig problemer”

Vi har stor vækst i vores virksomhed, og opbygger samtidigt mange nye systemer for at understøtte vores forretning, og derfor er det endnu mere vigtigt for os, at vi har gode leverandører, vi ikke skal følge op på, og generelt bruge unødig tid på. Vores primære kontaktperson ved HEM er stort set altid ved telefonen, eller vender hurtigt tilbage, der er aldrig problemer i samarbejdet, tværtimod har vi i flere tilfælde oplevet, at hun har leveret en service udover det forventede.