DANPAL A/S

Christian Lisberg, Direktør

Danpal producerer over 100 forskellige palletyper og tilbyder koncepter og løsninger tilpasset den enkelte kunde over hele landet.

Det der vægter højest for os, er at vi ikke skal opfinde den dybe tallerken, hver gang vi skal handle med HEM. De kender os så godt, og ved hvad det drejer sig om, hvis vi skal have lavet noget nyt eller har hasteopgaver. HEM har grebet opgaven professionelt, og bygget det godt op.

“Den rette kvalitet”

Generelt leverer HEM altid til aftalt tid og med den rette kvalitet. De er løsningsorienterede, når vi står med en sag, der skal håndteres meget hurtigt. Vi ved alle, at vi ikke altid kan give tilstrækkelig tid, fordi der kan ske ændringer i hele kæden, og i sådanne tilfælde kommer de altid med løsninger, så vi kan holde vores kunder i gang. Der er altid god kontakt ind i HEM, og i den forbindelse en god og hurtig service.

“Fokus på ansvarlighed”

Vi vurderer vores leverandører ift. øget fokus på ansvarlighed. HEM er en virksomhed, som har taget sin andel af såvel det miljømæssige- som det personlige ansvar, og er fremme i skoene på certificeringsdelen. Vi bruger det aktivt nu, men kommer i langt højere grad til det fremadrettet. Vi har en del certificeringer allerede, og flere er på vej. Bæredygtighed generelt kommer stærkt nu, det er kommet for at blive, og det har været helt afgørende for de seneste aftaler, vi har indgået med nye kunder.