HEM Denmark A/S søger en dedikeret produktionsmedarbejder

Med mere end 35 år i branchen er HEM Denmark totalleverandør af plader, både hele og bearbejdede, til en lang række forskellige brancher og råder over en af branchens største savekapaciteter i Danmark.

Dine arbejdsopgaver

I stillingen som vores nye produktionsmedarbejder vil du primært arbejde med følgende:

  • Opskæring af plader i kundespecifikke mål
  • Truckkørsel af plader til og fra saven
  • Anden forefaldende arbejde i produktionen

Hvis du tidligere har arbejdet i lignende branche, vil det være en fordel, men for os er din indstilling og arbejdslyst vigtigere, da du vil modtage sidemandsoplæring i opgaverne. Dog er det vigtigt at du har gyldigt truckcertifikat.

 

Hvad tilbyder vi dig?

  • Ansættelse under Træ- og Møbeloverenskomsten
  • Arbejde på daghold i hverdage
  • Sundhedsforsikring
  • Kantineordning
  • En aktiv personaleforening og skønne kollegaer

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte vores produktionsansvarlige, Nis Christensen på 4128 5030. Du søger jobbet ved at sende din ansøgning til job@hemdenmark.dk

Vi ønsker at ansætte den rette hurtigst muligt, så skynd dig at sende ansøgningen afsted – vi indkalder løbende til samtaler.

Alle forespørgsler vil blive behandlet fortroligt. HEM Denmark A/S bruger kun indtastede data til rekrutteringsformål, og personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt.

 

Virksomheden

Virksomheden arbejder målrettet på at skabe stærke relationer til kunderne gennem en tillidsbaseret rådgivning baseret på den store mængde regler, krav og sanktioner, der kan være afgørende for valget af rette løsning. Virksomheden beskæftiger ca. 25 medarbejdere og er beliggende i Hem ved Skive. Indenfor 1-2 år forventer HEM Denmark at opføre nyt domicil på en 30.000 m2 erhvervsgrund på Hesselbjergvej i Skives sydlige del. Virksomheden har stort fokus på bæredygtighed og prioriterer miljøet højt. Se mere på www.hemdenmark.dk.

Vi behandler ansøgningerne løbende. Tiltrædelse snarest muligt. Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Nis Christensen, produktionsansvarlig tlf.: 4128 5030.