Har du erfaring som CNC operatør eller anden relevant uddannelse, og har du flair for såvel teknik som kvalitet, kan det være dig, vi er på udkig efter til denne stilling.

 

Om jobbet

Som CNC operatør kommer du primært til at arbejde med træbearbejdning af forskellige træsorter på vores 5 aksede CNC fra Biese Rover A.

Det er en fordel hvis du:

  • Kan læse tegninger
  • Kan programmere i bSolid
  • Kan opmåle og indlæse værktøjer
  • Kan vedligeholde CNC-maskinen
  • Har kendskab til 5S

Om dig

Du har en generel interesse og flair for teknik og er detaljeorienteret. Har du arbejdet med maskinvedligehold eller eventuelt som opstiller, kan det være en fordel.

 

HEM Denmark tilbyder

En fleksibel arbejdsplads, hvor du kan sætte dit aftryk. Gode kollegaer, hvor du altid kan søge hjælp.

Der er fokus på et godt arbejdsmiljø, sammenhold og fælles ansvar for opnåelse af gode resultater.

 

Du får reference til virksomhedens teamleader i produktionen, og arbejdssted er i Hem ved Skive.

Løn efter kvalifikationer.

Virksomheden

Med mere end 30 år i branchen er HEM Denmark totalleverandør af træbasserede plader til industri og byggeri. Virksomheden råder over en af branchens største savekapaciteter i Danmark og leverer hele plader eller plader opskåret i kundens ønskede fixmål.

 

Virksomheden arbejder for en pålidelig og miljømæssig velfungerende træbranche, og for at styrke brugen af træ som materiale i den grønne omstilling. Fokus på bæredygtighed gennemsyrer virksomheden, hvilket blandt andet giver sig udslag i, at mere end 90% af det afsatte træ er enten FSC®- eller PEFC™-certificeret.

 

Virksomheden beskæftiger ca. 25 medarbejdere og er beliggende i Hem ved Skive.

Vi behandler ansøgningerne løbende. Tiltrædelse snarest muligt. Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Mollerup, PTA ansvarlig tlf.: 4051 6100.