BoConcept

Henrik Hedegaard Nielsen, purchasing manager

BoConcept så dagens lys i Danmark i 1952 og er i dag et førsteklasses livsstilsbrand med en detailkæde med næsten 310 butikker i mere end 65 lande. BoConcept designer, producerer og sælger moderne møbler, tilbehør og belysning til stuen, spisestuen, soveværelset, hjemmekontoret og udendørs rum.

Vi har samarbejdet med HEM siden 2015. Vi har et rigtig godt samarbejde med HEM, de er hurtige til at reagere når vi har haft specifikke ønsker. HEM er god til at involvere de rigtige fagpersoner i de forskellige led, og det giver en rigtig god synergieffekt i vores samarbejde. Leveringssikkerheden vi møder hos HEM er afgørende for os

“Hurtig levering og god synergieffekt”

“Vi har samarbejdet  med HEM siden 2015. Samarbejdet opstod da vi ville udnytte HEMs skærekapaciteter, da vi selv havde brug for at frigøre nogle kapaciteter i vores egen produktion. Hem reagerer hurtigt når vi har haft specifikke ønsker, og så er de gode til at involvere de rigtige fagpersoner i de forskellige led. Synergieffekten som det skaber giver rigtig god mening i vores samarbejde. Vi er glade for den hurtige leveringstid, og samtidig er vi meget tilfredse med den høje kvalitet HEM leverer. For os er det vigtigt at HEM er FSC certificeret, da vi oplever større efterspørgsel – og det er tydeligt den nye norm i branchen”.